Dé specialist in scheepsverzekeringen Scheepsverzekeringen

Hoe is het om te werken bij EOC?

Hoi, ik ben Arnoud en werk nu 3,5 jaar bij EOC Verzekeringsadvies B.V. Dit is een dochteronderneming van EOC scheepsverzekering en dient als tussenpersoon. Samen met de (potentiële) verzekerden neem ik de aanvullende verzekeringen door en bespreek ik de mogelijke risico’s.

Wat EOC voor mij een fijne werkgever maakt is de informele sfeer en het feit dat het een platte organisatiestructuur heeft. De lijnen zijn kort, feedback wordt gewaardeerd en opgevolgd. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden, er is ruimte voor flexibel werken en EOC biedt veel mogelijkheden om opleidingen te volgen.

Mijn werkzaamheden zijn divers (een werkdag is echt nooit hetzelfde), er heerst een grote mate van zelfstandigheid en de doelgroep is enorm leuk. Ondanks de zelfstandigheid krijg je veel hulp van collega’s als het nodig is.

Iedereen neemt de tijd voor je en kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit. Dat is wat de organisatie denk ik goed typeert. Daarnaast wordt EOC gekenmerkt als een onderlinge verzekeraar wat inhoudt dat de schippers inspraak hebben.

Verder zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een top pensioenregeling en veel vakantiedagen.

< Terug naar 'Werken bij'


Arnoud
EOC Verzekeringsadvies

Contact

Enthousiast geworden? Neem direct contact op met HR:


 
  Rolinde Timmerman-Tabak
r.timmerman @eoc.nl
088 6699581
 

 
  Marit Santing
m.santing@eoc.nl
088 6699591